En gavelapp kan bli den viktigste gaven du gir i år

Vi fyller meldingene våre med det. Vi tegner det på pennalet, og henger det på juletreet. Hjertet er kanskje det vakreste symbolet av alle. Men det er mer enn det.

Du har det i brystet ditt. Det slår ustanselig, og sørger for at alle kroppens celler får næring og oksygen. Det holder deg varm, og gir deg liv.

Ikke alle er så heldige at de har et velfungerende hjerte. Noen trenger et nytt. I Stiftelsen Organdonasjon jobber vi for alle som venter på et nytt livreddende organ.

Alt du trenger å gjøre for å bli organdonor er å si det til dine nærmeste. Nå kan du bruke våre nye gavelapper til å fortelle det.

På lappene står det: "Forresten, som en av mine nærmeste, vil jeg at du skal vite at jeg er organdonor".

Bestill din pakke med tre hjerter ved å betale kr 50,- Du kan også støtte arbeidet vårt med et høyere beløp hvis du ønsker. Vi sender ut kun én pakke pr. bestilling. Husk å fylle ut adresse!

OBS! FOR Å VÆRE SIKKER PÅ AT GAVELAPPENE ER DEG I HENDE INNEN JULAFTEN, MÅ DU BESTILLE SENEST ONSDAG 11. DESEMBER. BESTILLINGER ETTER DATOEN SENDES NATURLIGVIS UT SÅ SNART SOM MULIG, MEN DA KAN IKKE LEVERING FØR JUL GARANTERES FRA POSTENS SIDE.

50
KR
100
KR
200
KR
500
KR
KR
Støtt oss med et høyere beløp
Betalingsmetode
Land
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag for alle gaver på kr. 500,- eller mer.
Jeg aksepterer betingelsene for gaven
Powered by Cornerstone