Gi en julegave – redd liv

Gi en julegave – redd liv


Julehøytiden som mange har ventet på er her, men for mange fortsetter ventetiden også inn i det nye året. Stina og Espen er to av over 500 mennesker som venter på et nytt livreddende organ. Deres største julegaveønske er å få livet tilbake.

Gi en gave – redd liv!

Med ditt bidrag er du med på å støtte vårt arbeid for alle som venter på et nytt, livreddende organ.

Betalingsmetode
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag når den årlige summen overstiger 500 kr.
 

En annerledes ventetid

Espen - venter på lunger
«Det er tøft for familien min å være en del av denne ventetiden, og det er tøft for meg å se hvordan de har det. Jeg har ikke lenger det overskuddet og tålmodigheten som jeg pleide, og det er krevende at jeg ikke kan være en så aktiv pappa som jeg ønsker. Å få nye lunger hadde vært den beste julegaven jeg noen gang kunne ha fått».

Julekampanje 2021 under giverskjema landingsside


Stina - venter på nyre
«Det å vente på et nytt organ er en stor påkjenning. Som alvorlig nyresyk blir du lenket fast til dialysemaskinen og fratatt din egen frihet. Nå har jeg levd to år uten fungerende nyrer, og livet mitt har blitt satt på vent. Det er så mye jeg skulle gjort og opplevd».

Julekampanje 2021 under giverskjema landingsside

 

Per desember 2021 venter over 500 mennesker på et nytt organ. De vet aldri når, eller om de får hjelpen i tide. Dette gjelder også for Stina og Espen som fronter denne kampanjen. Det er alltids en mulighet for at deres helsetilstand endrer seg mens kampanjen pågår. Dette vil det i så fall ikke opplyses om i henhold til prinsippet om anonymitet.
Powered by Cornerstone